Home » Gezondheid » Voeding » Jongvee

Opfok en mesten jongvee met kwaliteitsproducten van Alpuro Breeding

Alpuro Breeding heeft jarenlange ervaring met het opfokken van jongvee (kalveren en pinken). Ook houden wij de nieuwste ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied in de gaten. Die kennis en ervaring op het gebied van jongveeopfok ziet u terug in ons advies en begeleiding én in onze producten.

Kalvermelk en lammerenmelk

Alpuro Breeding kalvermelk is zeer smakelijk en zorgt voor een hoge groei van uw jongvee. Onze kalvermelk is geschikt voor drinkautomaten. 

Krachtvoer voor kalveren

Voor de groei van uw jongvee is een vroege ontwikkeling van de pens onontbeerlijk. Daar moet u dus zo snel mogelijk mee beginnen. Speciaal voor de eerste 30 levensdagen adviseren wij de Muesli Start Mix. Met deze zeer smakelijke mix kunt u het jongvee alvast aan de ruwvoerbrok laten wennen. Ruwvoerbrok kunt u verstrekken tot een leeftijd van 3 maanden. De Alpuro Startbrok is de ideale overgangsbrok tussen Muesli Start Mix en A-brok. Wanneer uw jongvee van de melk af is, voert u ze Follow Up kalverbrokken.

Voederapparatuur voor de jongveeopfok

Ook kunt bij Alpuro Breeding terecht voor milkbarfeeders en voertroggen. Met deze voederapparatuur bespaart u veel tijd en inspanning.

De website van Alpuro Breeding gebruikt cookies | Deze melding verbergen