Home » Gezondheid » Gezondheidshandboek

Alle informatie over diergezondheid van kalveren op een rij: Gezondheidshandboek

Diergezondheid is voor veehouders een belangrijk thema. Ten eerste vanuit economisch perspectief maar ook omdat u natuurlijk het beste voor heeft met uw kalveren. 

De gezondheid van uw kalveren is afhankelijk van verschillende factoren

Voeding, hygiëne en een goede ventilatie in de stal. Het draagt allemaal bij aan een goede groei, gezondheid en het voorkomen van kalverziekten. Bij Alpuro Breeding vindt u alle producten die u nodig heeft voor een geslaagde kalveropfok en een optimale diergezondheid. Van kalvermelk met extra zuur voor de remming van bacteriegroei, tot kalverhokken met een tilsysteem zodat u de kalverhokken gemakkelijk schoon kunt maken.

Aanvullende producten

Maar soms moet u de diergezondheid een extra handje helpen. In het online gezondheidshandboek van Alpuro Breeding staan de veel voorkomende aandoeningen bij kalveren op een rij. Ook vindt u informatie over onze probleemoplossende producten zoals diverse vitamineboosters. Ook hebben we kalvermelk met bepaalde eigenschappen ter verbetering van de diergezondheid van uw kalf.

Meer informatie

Voor meer informatie over diergezondheid en onze probleemoplossende producten kunt u contact met ons opnemen. Want bij Alpuro Breeding kunt u niet alleen terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook voor deskundig advies en een effectief behandelplan bij ziekte.

Toon resultaten 1 tot 20 van 31

1

2

volgende »

De website van Alpuro Breeding gebruikt cookies | Deze melding verbergen