Home » Contact » Aanvraag fokstudieclubavond

Wilt u een informatieve avond over kalveropfok? De Fokstudieclubavond

Er zijn verschillende manieren om uw kalveren op te fokken. Maar wat is nu de beste manier van opfokken? En welke middelen kunt u hiervoor gebruiken? Voor antwoord op al uw vragen, kunt u een kalverspecialist van Alpuro Breeding uitnodigen voor een informatieve fokstudieclubavond.

Kalverspecialist Alpuro Breeding

Alpuro Breeding heeft jarenlange ervaring met de opfok van kalveren. Die jarenlange ervaring koppelen wij aan kennis van de nieuwste ontwikkelingen. Tijdens een fokstudieclub passen we deze kennis altijd toe op de praktijk. Zo heeft u als melkveehouder of fokker direct profijt van de fokstudieclub.

Fokstudieclubavond

Wilt u samen met de specialisten van Alpuro Breeding van gedachten wisselen? Nodig Alpuro Breeding uit voor een fokstudieclubavond. De kalverspecialist van Alpuro Breeding voor uw regio komt graag bij langs. Vrijwel de hele kalveropfok komt aan bod. Op verzoek wordt extra aandacht besteed aan speciale onderwerpen. Wij vragen een minimale deelname van 10 personen en een bijdrage in de kosten van € 50,- (inclusief btw).

Via onderstaand formulier kunt u een fokstudieclubavond aanvragen.

Aanvraag fokstudieclubavond

info@alpuro.nl

De website van Alpuro Breeding gebruikt cookies | Deze melding verbergen